-
Sparriskyckling på risbädd
20 minuter -
Rostade frön med gojibär
15 minuter -
Jordnötter, chokladpuffar och tranbär
5 minuter -
Macadamianötter med kokos och frukt
20 minuter -
Pekannötter rostade i honung
25 minuter -
Cashewnötter med chili och ingefära
30 minuter -
Rostade nötter med rosmarin
20 minuter -
Tomatgratinerade fisk med senapssås
35 minuter -
Falukorv med pikant tomatsås
30 minuter -
Stekt fisk med syrad lök
30 minuter -
Kycklingpanna med quinoa
30 minuter -
Savoykålsoppa med svamp och äpple
30 minuter -
Örtiga köttbullar i sås med spagetti
40 minuter -
Bruschetta med skinka, getost och fikon
10 minuter -
Chokladdubletter med glöggtryffel
25 minuter -
Waldorfsallad med saffran
15 minuter