-

Rökt sik med rödbetor
30 minuter -

Helgrillad rostasfilé med sparris, sallad och parmesankräm
50 minuter -

Pastagratäng med kyckling
45 minuter -

Höstsallad med kyckling och betor
30 minuter -

Tarte Tatin med smetana
30 minuter -

Balsamlamm med bönsallad
40 minuter -

Tekakor med potatis
120 minuter -

Lime- och rosmarinkryddad morotssoppa med frasig croissant
60 minuter -

Ljummen sallad med pepparrostat fläsk och vitlök
60 minuter -

Vild pastasås med dragontomater
30 minuter -

Lertallrikasill med kapris
30 minuter -

Baconkyckling med örtstuvning
30 minuter -

Morotssoppa och fetaostpaj
30 minuter -

Grillad seabream med vitlök och tomat
40 minuter -

Pepparmixklubbor med tomatsallad
35 minuter -

Caesarbönor med rökt kalkon
30 minuter