-
Pastasallad med bacon och bönor
30 minuter -
Paprikabåtar i tre färger
30 minuter -
Snabbrulle
20 minuter -
Bakad hälleflundra med soltorkade tomater
-
Pancettakyckling med vitlöksärtpuré
30 minuter -
Tomt Curryfisk med morotsris
30 minuter -
Kokta minirödbetor med örtchèvrekräm
30 minuter -
Kokospannacotta med färsk frukt och bär
20 minuter -
Grekisk kycklinggryta med feta och oliver
20 minuter -
Rökt abborre med inlagd rödlök och norrländsk potatissallad
-
Kokt torskrygg med bakade plommontomater och kräftsallad
50 minuter -
Grillad gösfilé med svart pasta, saffranstomatsås och fänkålsmarmelad
50 minuter -
Ädel renskav med kiwifrukt
15 minuter -
Tacos med ananas och jordnötter
20 minuter -
Squashröra och spättafiléer
-
Kladdkaka/Sega chokladrutor
50 minuter