Recept

  • Rostad tomat- och rödbetssoppa med hasselnötter
    Rostad tomat- och rödbetssoppa med hasselnötter
    60 minuter
  • Rödbetspizza med getost, kummin och valnötter
    Rödbetspizza med getost, kummin och valnötter
    60 minuter
  • Grillad sechuankyckling med kramad rödbetssallad
    Grillad sechuankyckling med kramad rödbetssallad
    60 minuter
  • Rödbetsgravad kalvfilé med nobissås samt äpple- & skottsallad
    Rödbetsgravad kalvfilé med nobissås samt äpple- & skottsallad
    50 minuter
  • Citronlemonad med rödbeta
    Citronlemonad med rödbeta
    15 minuter
  • Thailändsk fisksoppa med chilisås
    Thailändsk fisksoppa med chilisås
    20 minuter
  • Morotsbröd med solrosfrön
    Morotsbröd med solrosfrön
    180 minuter
  • Äggsallad med rökt lax
    Äggsallad med rökt lax
    30 minuter
  • Gräddig pasta med svamp och bacon
    Gräddig pasta med svamp och bacon
    30 minuter
  • Grillad squash med bulgur och feta
    Grillad squash med bulgur och feta
    30 minuter
  • ”Eton mess” marängsviss med hallon
    ”Eton mess” marängsviss med hallon
    5 minuter
  • Rosastekt ankbröst med kantarellsallad
    Rosastekt ankbröst med kantarellsallad
    40 minuter
  • Löktarte med sardeller
    Löktarte med sardeller
    60 minuter
  • Panerad spätta med citronpotatis
    Panerad spätta med citronpotatis
    30 minuter
  • Rödbetor med fetakräm
    Rödbetor med fetakräm
    30 minuter
  • Kycklingfiléer med tomatsalsa
    Kycklingfiléer med tomatsalsa
    35 minuter
Scroll to Top