-
Pärontarte med ingefärsgelé
30 minuter -
Sparris med nötcreme
35 minuter -
Kycklinglårfilé med sesamglaze
30 minuter -
Grillade kycklingben med basilikabakad potatis
40 minuter -
Bacon & kycklingsandwich
15 minuter -
Kycklingben med ugnsbakade grönsaker
90 minuter -
Chokladtryffelägg med nougat
25 minuter -
Rimmad hjortfilé
-
Rosmarinkryddade lammfärspinnar
20 minuter -
Sillgratäng med lök och grädde
40 minuter -
Falukorv med kinakål
30 minuter -
Fläskkotletter med bönratatouille
30 minuter -
Marinerat ankbröst serverat med ägg, nudlar och buljong
90 minuter -
Lammkotletter med ugnsgrönsaker
120 minuter -
Havskräftor örtgratinerade
20 minuter -
Havets frukter med tomatsås och pasta
20 minuter