-
Svartbäcksskorpor, glutenfria och härligt spröda
120 minuter -
Ekenäskaka med mandelfyllning
90 minuter -
Hasselöcookies, nötchokladkex
90 minuter -
Lekebergskransar, frasiga chokladkransar
60 minuter -
Rönnskärsformar med smör i smaken
90 minuter -
Sätoftakakor, möra korintkakor
40 minuter -
Kyckling i ugn med örter och citron
40 minuter -
Lumumba med konjak och grädde
10 minuter -
Gäddbullar att servera i soppa
40 minuter -
Citronstekt kycklingfilé med quinoa
30 minuter -
Frikadellsoppa Peraküla
-
Karins flundrafilé med currygrädde
45 minuter -
Senapsbiffar med bönsallad
30 minuter -
Rostade rotfrukter med halloumi
30 minuter -
Korv Stroganoff med saltgurka
30 minuter -
Stekt strömming med pepparrot
30 minuter