-
Kanelbrulée med apelsin
60 minuter -
Grönkålssallad med fikon
20 minuter -
Rullsylta med syltad ingefära
90 minuter -
Jullax med stekta äpplen
50 minuter -
Hovmästarsås på Mannerströms vis
15 minuter -
Gravad strömming med dill och rödlök
20 minuter -
Familjens gubbröra på knäcke
20 minuter -
Likörpocherade koriandercitrus med mandelflarn
70 minuter -
Krabbmousse i smördegsstrutar
90 minuter -
Äppelcava med clementiner
5 minuter -
Viltkycklinggryta
25 minuter -
Ugnsstekt kalkon på amerikanskt vis
240 minuter -
Ediths fruktkaka från Salzburg
120 minuter -
Champinjonsoppa med kycklingtopping
30 minuter -
Rostade grönsaker med mathavre
30 minuter -
Stekt lax med mangosallad
30 minuter