-

Primörmorötter med dragonsås
15 minuter -

Dillströmming med hallonsås
25 minuter -

Vaniljsås – hemlagad
20 minuter -

Kikärtscurry med råris grönsaker, frukt och sallad
30 minuter -

Lättfryst rabarber- och gräddfilsglass med rabarberkompott och kryddsmul
40 minuter -

Leverpastej till smörrebröd med sallad, pressgurka och bacon
120 minuter -

Biff i snöre med primörer, ramslök och buljong
45 minuter -

Kokospanerad lax med avocadosallad
30 minuter -

Snabb nudelwok med rostbiff
30 minuter -

Morotstimbaler med smörsky
20 minuter -

Sardinassiett med kronärtskockshjärtan
10 minuter -

Kycklingbröst med ajvarsås
30 minuter -

Quorn i kål
30 minuter -

Sagolik punschparfait med flagad mörk choklad
-

Rårakor med chiliärtpuré
20 minuter -

Kycklingklubbor med russincouscous
30 minuter