-

Bräckt kassler med stuvad spenat
30 minuter -

Ärtsoppa med rosmarinostkräm
30 minuter -

Gäddbiff med råkost och rödlökskompott
60 minuter -

Nässelpesto med solroskärnor
10 minuter -

Sesampanerad gäddfilé med ugnsbakade rödbetor
50 minuter -

Gäddsoppa med grönsaker och gäddbullar
90 minuter -

Sesamböngroddar i salladsblad
10 minuter -

Skivad julkorv
-

Limekyckling med tomatsalsa
-

Citronbakad lax med chevregrönsaker
20 minuter -

Kycklingwok med nudlar
20 minuter -

Falukorv Lyonnaise med senapssås
20 minuter -

Grönsaksomelett med parmesan
20 minuter -

Fusilli med grönsaker och solrosfrön
15 minuter -

Rigatoni med salsiccia, savoykål och kapris
15 minuter -

Girandole torsades med tomatsås
15 minuter