-

Apelsin- och mozzarellasallad
30 minuter -

Varm svartvinbärsdryck
10 minuter -

Fraspiroger med cheddar och skinka
30 minuter -

Hemgjord glögg på portvin
15 minuter -

Sellerisallad med äpple till skinka
25 minuter -

Äppelmos med drömsmulor och kardemummagrädde
50 minuter -

Inlagda rödbetor till isterband med stuvad potatis
90 minuter -

Rotmos med fläsklägg
150 minuter -

Tomatsallad före eller till schnitzeln
5 minuter -

Filéschnitzel med ansjovisklick
60 minuter -

Färsgratäng med vitlök och curry
60 minuter -

Zucchinifrittata med mynta
30 minuter -

Senapsbiffar med potatispuré
40 minuter -

Iskokosfudge
15 minuter -

Saffranskola
40 minuter -

Glutenfria klickbullar med müsli
55 minuter