-

Kokta revbensspjäll med glögglaze
180 minuter -

Kalkonrulle med kryddkokt rödkål
60 minuter -

Inkokt lax med rivet ägg
120 minuter -

Julsenap med kapris till julskinkan
30 minuter -

Kycklingleverpastej med rönnbärsgelé
90 minuter -

Glutenfri havreäppelform tillagad i mikrougnen
20 minuter -

Quornburritos med bönor och sallad
30 minuter -

Stekt sejfilé med kaprissmör
30 minuter -

Köttbullsspagetti och vitkålssallad
30 minuter -

Potatis- och purjolökssoppa
30 minuter -

Decemberglass med röda pärlor
15 minuter -

Orientaliska fiskbullar
-

Smørrebrød med madeirasill
10 minuter -

Knäck med lakritssmak
50 minuter -

Brunkål på klassiskt vis
80 minuter -

Kryddiga limpan smaksatt med öl
40 minuter