-

Mjölkchokladmousse med kola
-

Kryddsill med lime och chili
30 minuter -

Anettes jukakor med röd glasyr
40 minuter -

Gino med frukt och vaniljglass
30 minuter -

Halstrad röding serverad med kräftrisotto och rödvinssky
60 minuter -

Calvadosspetsad trattkantarellsoppa
20 minuter -

Pasta med grönkål och varmrökt lax
30 minuter -

Kalvsylta och rostade rotsaker
30 minuter -

Rödbetssoppa med stora vita bönor
30 minuter -

Julkorv med vinbärsrödkål
30 minuter -

Kryddig äppeldryck
15 minuter -

Sallad med getost och pinjenötter
30 minuter -

Marsipankonfekt med romrussin
60 minuter -

Apelsinmousse med pekannötter och honung
30 minuter -

Pepparkakstryffel med nejlikor
40 minuter -

Chokladfudge med pistagenötter
60 minuter