-

Norsk sejfilé med mjukstekt lök
30 minuter -

Kanelfärsspett med äppelpytt
30 minuter -

Lammracks med rostade rotfrukter och kall getostcreme
70 minuter -

Falukorv med vitkål och senapssås
30 minuter -

Trattkantarellsoppa med kokosmjölk
20 minuter -

Currystekt lax
30 minuter -

Yoghurt med vanilj och karamelliserade äpplen
20 minuter -

Fläskkarré med broccolibulgur
30 minuter -

Bruschetta med tomater i flera färger
15 minuter -

Fänkålsrisotto med kräftstjärtar
40 minuter -

Renklämma med svenska smaker
-

Marinas rödbetskyckling med chevretopping
40 minuter -

Inlagda kantareller
30 minuter -

Spröda rågkex med vanilj
30 minuter -

Laxcarpaccio med pinjenötter och citron
20 minuter -

Viltsås med messmör
15 minuter