-
Kycklingcannelloni med färskost
45 minuter -
Färskpotatissallad med lax
25 minuter -
Matjestallrik och gräddfilssås med ägg
30 minuter -
Auberginegratäng med parmesan
60 minuter -
Rostade rotsaker med fetaost
30 minuter -
Långkokt oxbringa med pumpa och svart trumpetsvamp
120 minuter -
Halstrade pilgrimsmusslor med jordärtskockspuré och kantareller
35 minuter -
Taggsvampssoppa med vitt vin
30 minuter -
Gratinerad löksoppa med vitt vin
70 minuter -
White Lady
5 minuter -
Pannacotta med hallonsås
20 minuter -
Fiskspett med avokadosallad
30 minuter -
Salsiccia med bönor och tomat
30 minuter -
Äppeldricka med ingefära
30 minuter -
Äppelkräm med vanilj och kardemumma
20 minuter -
Spenat- och äppelsallad med ljumna rödbetor och ädelost
20 minuter