-

Baconbiffar med rostade rotsaker
30 minuter -

Blå dillpotatis med isade matjesfiléer och rödbetssås
30 minuter -

Choucroute med kokt potatis och korv
30 minuter -

Fylld paprika och kycklingfiléer i paprikasås
30 minuter -

Fiskgryta med nejlikeris
30 minuter -

Black-eyed chili med bayerskt öl
30 minuter -

Stekt laxfilé på savoykålsbädd
30 minuter -

Lins- och getostsallad med grillat kycklingbröst
-

Plommon med honung och mandel
-

Örtstuvad savoykål med kryddig korv och bröd
30 minuter -

Svampomelett med råkostsallad
30 minuter -

Pesto- och fetagratinerad laxfjäril med spenatpasta
30 minuter -

Viltfärsbiff med bacon och marinerade rödbetor (se sep recept)
30 minuter -

Stekta ägg med vita bönor
-

Kinesisk dippsås
-

Pankopanerad fisk på sej eller kolja