-

Panerad torskfilé med granattsatsiki
30 minuter -

Citronkyckling med tabboulehris
30 minuter -

Lax-och fläsksallad med gräslöksklick
30 minuter -

Fiskpanna med saffran
20 minuter -

Ryska piroger med potatisfyllning
80 minuter -

Rödbetssoppa på ryskt vis
135 minuter -

Auberginesoppa med citron
30 minuter -

Eggy in a basket
10 minuter -

Fiskfrikassé med fänkål
30 minuter -

Pasta med lammfärs, citron och fetaost
30 minuter -

Chicken Tikka Korma
20 minuter -

Kalkonfilé med couscous
30 minuter -

Kycklingfilé med äppel- och rödlökschutney
20 minuter -

Lax med vitvinssås
45 minuter -

Trädgårdssallad med kalvstek och kaprismajonnäs
120 minuter -

Krämig tagliatelle med valnötter
30 minuter