-

Risnudlar med grillad kyckling
30 minuter -

Fiskgryta med dragon
25 minuter -

Helstekt kyckling med fänkål
150 minuter -

Champinjoner med prästost och salvia
45 minuter -

Grillad kalvlever med potatissallad och sardellsås
35 minuter -

Squashpasta med kyckling
30 minuter -

Ugnsbakad lax med broccoli
30 minuter -

Bulgur med grönkål och pumpafrön
30 minuter -

Asiatisk soppa med skinka och ägg
30 minuter -

Marängsviss med nötkaramell
55 minuter -

Sötkryddiga ribs med bakad potatis
90 minuter -

Värmande curry med kikärter
25 minuter -

Rimmad torsk med grönt ärtskum och forellrom
50 minuter -

Lövbiff med varm bön- och getostsallad
20 minuter -

Indisk vegogryta med ris
25 minuter -

Rödbetssoppa med pepparrotsyoghurt
30 minuter