-

Grillat faluspett och färsk kål
30 minuter -

Stekt rödspätta och potatispytt
30 minuter -

Vit chokladsoppa med glass och jordgubbar
15 minuter -

Räkor med tre såser
60 minuter -

Gratinerad broccoli till makrill
20 minuter -

Mexikanska spjäll på spett
-

Broccoligratäng och raggmunk
-

Rabarberparfait med mandelflarn och hallon
120 minuter -

Fiskpinnar med dip
20 minuter -

Ost- och sesampanerad spätta
30 minuter -

Varmrökt Vätternsik på toast med äggröra
10 minuter -

Ceviche med jalapeno
15 minuter -

Pico de gallo, Salsa med persikor och habanerochili
10 minuter -

Böckling med potatissallad
30 minuter -

Falukorv med sommarkål
30 minuter -

Apelsinsill med kryddpeppar och lagerblad
60 minuter