-

Gräddkokt savoykål med laxfrikadeller
30 minuter -

Färsfylld paprika med kamutvete
30 minuter -

Rödbetskalops med vita timjanbönor
30 minuter -

Kycklingspett med ramslök, prästost och mandel
40 minuter -

Sill och äggsallad med brynt smörcreme
35 minuter -

Räkcocktail med sparris, avokado och mozzarellaost
30 minuter -

Råmarinerad lax med rabarbervinäger och fänkål
45 minuter -

Mangoslush med äpple
5 minuter -

Laxburgare, guacamole och hemgjord coleslaw
-

Laxpaté med räkor och svarvade rödbetor
-

Kaprisbiffar med vete och paprika
30 minuter -

Shrikhand med saffran
20 minuter -

Namaste
-

Mango chutney med ingefära
45 minuter -

Raita med spiskummin
20 minuter -

Tomatchutney med lök och chili
75 minuter