-

Chili-créme fraiche
-

Sensommarsallad
-

Friterad strömming med sallad och chili-crème fraiche
-

Smörfräst svamp i gelé
-

Pyttipanna med stekt ägg och småplock
30 minuter -

Aubergin fylld med lax- och vitlöksröra
30 minuter -

Hälleflundra noir med tapenade på grön botten
30 minuter -

Pocherad hälleflundra med saffransgyllene apelsinsås
30 minuter -

Potatissallad med rökt kalkonbröst
30 minuter -

Lökbiffar med stekt tomat
30 minuter -

Tomatsoppa med gott hack
30 minuter -

Fruktsallad med rom och limekräm
-

Escabechi med irio och kryddig senap
-

Grillad tonfisk med cheesecake, muskotsyltad ananas och havskräfta
-

Seafood i guavajuice med halstrad pilgrimsmussla
-

Rårörd rödvinbärssylt till rulltårta och glass