-

Varm auberginesallad med rödlök, tomat och kapris
-

Lammfärsspett med mangosallad
-

Chokladmousse med färska bär
-

Biff Rydberg med äggula och dijonsenap
-

Frukt och bär i bubbelvin
-

Rostad färskpotatis i senapsvinägrett till lax
-

Nykokt färskpotatis med citronsmör
-

Färskpotatis med Västerbottensost och löjrom
30 minuter -

Ren- och kycklingsaltimbocca med svartvinbärssky
30 minuter -

Aprikosfalu med fruktcouscous
30 minuter -

Stekta palsternackor med bönsallad och broccolipuré
30 minuter -

Makrillburgare med ägg och potatis
30 minuter -

Fiskbullsspett med limeris och raita
30 minuter -

Kycklingbiffar med örtyoghurt
30 minuter -

Grapefruktsallad
-

Sparrisrisotto med skaldjur