-

Småplock med löjrom och rökt sik
40 minuter -

Friterad strömmingsfilé med hummusremoulad
25 minuter -

Lingonsalsa till minikroppkakor
15 minuter -

Heta tacotubs ?med quorn
-

Ceviche på Vänerlax med lime och chili
15 minuter -

Curryhalstrad gös med potatismos
45 minuter -

Lakepaté med löjromssås och balsamicosirap
80 minuter -

Alberts carpaccio på tunnskivade abborrfiléer
-

Marinerad gös med gul och röd tomatsallad
-

Korngrynsplättar med rårörda lingon
-

Potatissallad med rökt kalkon
30 minuter -

Rosépepparlax med citron och dill
30 minuter -

Morotssoppa med ingefära
30 minuter -

Varma mackor med kassler och majs
30 minuter -

Flamberade räkor i het paprikasås
20 minuter -

Grönsaksplock med fårostdip
10 minuter