-

Nils-Emils senapsströmming
-

Löksoppa
20 minuter -

Fisk i olivsås
20 minuter -

Pastasallad med bacon och bönor
30 minuter -

Paprikabåtar i tre färger
30 minuter -

Snabbrulle
20 minuter -

Bakad hälleflundra med soltorkade tomater
-

Pancettakyckling med vitlöksärtpuré
30 minuter -

Tomt Curryfisk med morotsris
30 minuter -

Kokta minirödbetor med örtchèvrekräm
30 minuter -

Kokospannacotta med färsk frukt och bär
20 minuter -

Grekisk kycklinggryta med feta och oliver
20 minuter -

Rökt abborre med inlagd rödlök och norrländsk potatissallad
-

Kokt torskrygg med bakade plommontomater och kräftsallad
50 minuter -

Grillad gösfilé med svart pasta, saffranstomatsås och fänkålsmarmelad
50 minuter -

Ädel renskav med kiwifrukt
15 minuter