-

Lingonpäron med vispad vaniljsås
20 minuter -

Örtspäckad lammstek med skysås
150 minuter -

Kräftstjärtar i smördegsgömma
50 minuter -

Rökta musslor med getostdip
10 minuter -

Bloody Mary med selleri
10 minuter -

Skaldjurspaj med räkor och musslor
60 minuter -

Champinjonsoppa med rimmat fläsk
30 minuter -

Salsiccia med varm GI-sallad
30 minuter -

Tacokryddad rotfruktsgryta
30 minuter -

Stekt strömming med svensk salsa
30 minuter -

Laxbullar med curry och bacon
10 minuter -

Entrecote i nyponssås med couscous och myntaklick
30 minuter -

Rotsakssoppa med kyckling smaksatt med ättika och honung
30 minuter -

Thai med biff
20 minuter -

Pasta med västanost
20 minuter -

Pestogrillad laxfilé på ugnsrotsakssallad
30 minuter