-

Köttfärsgratäng med potatis
45 minuter -

Stekt torsk med oliv- och dillsmör
30 minuter -

Laxcannelloni med kräfttopping
40 minuter -

Tomatpasta med hemgjord tagliatelle
20 minuter -

Tomatsås
50 minuter -

Ricottafylld ravioli med salviasmör
40 minuter -

Fläsk- och räkröra i salladsblad
25 minuter -

Lammfärsspett med paprikacouscous
30 minuter -

Smörrebröd med matjessill
30 minuter -

Anns spenatpaj med chevre
30 minuter -

Laxbiffar med kokosnudlar
40 minuter -

Rotfruktssoppa med linser och saffran
30 minuter -

Grillad tonfisk med mangoglaze
-

Räkpasta med ost och salladslök
30 minuter -

Rädissallad till sill-å-potatis
30 minuter -

Marinerade kycklingspett med basilika- och parmesandressing
40 minuter