Recept

  • Provensalsk kycklingbaguette med olivaioli
    Provensalsk kycklingbaguette med olivaioli
    30 minuter
  • Lyxburgare à la Cannes
    Lyxburgare à la Cannes
    30 minuter
  • Tonfisksallad från Antibes
    Tonfisksallad från Antibes
    30 minuter
  • Brynt lax i gorgonzolasås
    Brynt lax i gorgonzolasås
  • Glace au four fruktglass på havreflarnsbotten
    Glace au four fruktglass på havreflarnsbotten
  • Fruktplatå med maräng
    Fruktplatå med maräng
  • Fruktplatå med marmorerad choklad
    Fruktplatå med marmorerad choklad
  • Citronpaj krämigt god
    Citronpaj krämigt god
  • Våffla – grundtips
    Våffla – grundtips
  • Våffla – Fetaost, oliver, kapris och serranoskinka
    Våffla – Fetaost, oliver, kapris och serranoskinka
  • Våffla – Hamburgerkött, majonnäs och wasabi
    Våffla – Hamburgerkött, majonnäs och wasabi
  • Våffla – Grönmögelost, avokado, äpple och salladslök
    Våffla – Grönmögelost, avokado, äpple och salladslök
  • Våffla – Chevre, basilika och rökt lax
    Våffla – Chevre, basilika och rökt lax
  • Våffla – Mango, räkor, sweet chili och dill
    Våffla – Mango, räkor, sweet chili och dill
  • Våffla – Stenbitsrom, svart kaviar och lök
    Våffla – Stenbitsrom, svart kaviar och lök
  • Chokladmousse med rom och mango
    Chokladmousse med rom och mango
Scroll to Top