-
Chokladtårta med ugnsbakade fikon och vaniljmascarpone
-
Öppen lasagne med kycklinglever, spenat, pinjenötter och parmesan
-
Baconfräst lax
-
Biff med kokos och ingefära
20 minuter -
Grönpestopasta med lufttorkad skinka
30 minuter -
Tomatsoppa med kycklingköttbullar
30 minuter -
Lammfärsbiff med franska Rivierans hetaste bönor
30 minuter -
Stekt strömming med äpple och ansjovis
30 minuter -
Bratwurst med bönsallad och purjosås
30 minuter -
Kräftpasta med tomat och dill
30 minuter -
Dinkelsallad med grönsaker
30 minuter -
Kycklingsoppa på thaivis
30 minuter -
Goda bananmuffins med pärlsocker
-
Maries flottarpanna från Vansbro
-
Rökt älghjärta med äppel-& rotsellerisallad
-
Lingonpannacotta med grönmyntablad