-
Reninnanlår med lingonsky och svartrotskaka
120 minuter -
Småplock med löjrom och rökt sik
40 minuter -
Friterad strömmingsfilé med hummusremoulad
25 minuter -
Lingonsalsa till minikroppkakor
15 minuter -
Heta tacotubs ?med quorn
-
Ceviche på Vänerlax med lime och chili
15 minuter -
Curryhalstrad gös med potatismos
45 minuter -
Lakepaté med löjromssås och balsamicosirap
80 minuter -
Alberts carpaccio på tunnskivade abborrfiléer
-
Marinerad gös med gul och röd tomatsallad
-
Korngrynsplättar med rårörda lingon
-
Potatissallad med rökt kalkon
30 minuter -
Rosépepparlax med citron och dill
30 minuter -
Morotssoppa med ingefära
30 minuter -
Varma mackor med kassler och majs
30 minuter -
Flamberade räkor i het paprikasås
20 minuter