-
Hjortronparfait med Kopparbergsgin
15 minuter -
Bergslagstoast med rökt älgkött
15 minuter -
Stekt regnbågsfilé med kantarellstuvning
45 minuter -
Svampquesadilla med bönsallad
20 minuter -
Fried rice med kyckling
20 minuter -
Potatissoppa med bacon
20 minuter -
Honungs- och chililax med svarta linser
25 minuter -
Sigbritts musselröra på toast
10 minuter -
Korvgryta á la Reinfeldt
30 minuter -
Lammkotletter med kantarellbulgur
20 minuter -
Varmrökt sik i urgröpt gurka
10 minuter -
Linsgryta med laxspett och pepparrot
30 minuter -
Hummersandwich för finsmakaren
40 minuter -
Röd-grön-blå blandning med chokladyoghurt och mandel
15 minuter -
Sillmacka med mycket grönt
15 minuter -
Kålrotscappuccino med palsternacka
35 minuter