-

Frukt och bär i bubbelvin
-

Rostad färskpotatis i senapsvinägrett till lax
-

Nykokt färskpotatis med citronsmör
-

Färskpotatis med Västerbottensost och löjrom
30 minuter -

Ren- och kycklingsaltimbocca med svartvinbärssky
30 minuter -

Aprikosfalu med fruktcouscous
30 minuter -

Stekta palsternackor med bönsallad och broccolipuré
30 minuter -

Makrillburgare med ägg och potatis
30 minuter -

Fiskbullsspett med limeris och raita
30 minuter -

Kycklingbiffar med örtyoghurt
30 minuter -

Grapefruktsallad
-

Sparrisrisotto med skaldjur
-

Entrecote med rödvinsdragonsås
30 minuter -

Spenatomelett
30 minuter -

GI – Frukt- och nötbomb med kanelkesella
-

Röd fiskgryta med ättiksgurka och kapris