-

Krämig quorngryta med äpple
30 minuter -

Tapastallrik med pecorinoost och fyllda minipaprikor
15 minuter -

Grunddeg småkakor
15 minuter -

Enrisrökt sidfläsk med glödbakad selleri
120 minuter -

Fransk kycklinggryta med rotfrukter
55 minuter -

Rökt sik med rödbetor
30 minuter -

Helgrillad rostasfilé med sparris, sallad och parmesankräm
50 minuter -

Pastagratäng med kyckling
45 minuter -

Höstsallad med kyckling och betor
30 minuter -

Tarte Tatin med smetana
30 minuter -

Balsamlamm med bönsallad
40 minuter -

Tekakor med potatis
120 minuter -

Lime- och rosmarinkryddad morotssoppa med frasig croissant
60 minuter -

Ljummen sallad med pepparrostat fläsk och vitlök
60 minuter -

Vild pastasås med dragontomater
30 minuter -

Lertallrikasill med kapris
30 minuter