-

Kycklingcannelloni med färskost
45 minuter -

Färskpotatissallad med lax
25 minuter -

Matjestallrik och gräddfilssås med ägg
30 minuter -

Auberginegratäng med parmesan
60 minuter -

Rostade rotsaker med fetaost
30 minuter -

Långkokt oxbringa med pumpa och svart trumpetsvamp
120 minuter -

Halstrade pilgrimsmusslor med jordärtskockspuré och kantareller
35 minuter -

Taggsvampssoppa med vitt vin
30 minuter -

Gratinerad löksoppa med vitt vin
70 minuter -

White Lady
5 minuter -

Pannacotta med hallonsås
20 minuter -

Fiskspett med avokadosallad
30 minuter -

Salsiccia med bönor och tomat
30 minuter -

Äppeldricka med ingefära
30 minuter -

Äppelkräm med vanilj och kardemumma
20 minuter -

Spenat- och äppelsallad med ljumna rödbetor och ädelost
20 minuter