-
Zucchinisoppa med parmesan
-
Varm auberginesallad med rödlök, tomat och kapris
-
Lammfärsspett med mangosallad
-
Chokladmousse med färska bär
-
Biff Rydberg med äggula och dijonsenap
-
Frukt och bär i bubbelvin
-
Rostad färskpotatis i senapsvinägrett till lax
-
Nykokt färskpotatis med citronsmör
-
Färskpotatis med Västerbottensost och löjrom
30 minuter -
Ren- och kycklingsaltimbocca med svartvinbärssky
30 minuter -
Aprikosfalu med fruktcouscous
30 minuter -
Stekta palsternackor med bönsallad och broccolipuré
30 minuter -
Makrillburgare med ägg och potatis
30 minuter -
Fiskbullsspett med limeris och raita
30 minuter -
Kycklingbiffar med örtyoghurt
30 minuter -
Grapefruktsallad