-
Primörmorötter med dragonsås
15 minuter -
Dillströmming med hallonsås
25 minuter -
Vaniljsås – hemlagad
20 minuter -
Kikärtscurry med råris grönsaker, frukt och sallad
30 minuter -
Lättfryst rabarber- och gräddfilsglass med rabarberkompott och kryddsmul
40 minuter -
Leverpastej till smörrebröd med sallad, pressgurka och bacon
120 minuter -
Biff i snöre med primörer, ramslök och buljong
45 minuter -
Kokospanerad lax med avocadosallad
30 minuter -
Snabb nudelwok med rostbiff
30 minuter -
Morotstimbaler med smörsky
20 minuter -
Sardinassiett med kronärtskockshjärtan
10 minuter -
Kycklingbröst med ajvarsås
30 minuter -
Quorn i kål
30 minuter -
Sagolik punschparfait med flagad mörk choklad
-
Rårakor med chiliärtpuré
20 minuter -
Kycklingklubbor med russincouscous
30 minuter