-
Morotsfalafel med saltgurkstsatsiki
20 minuter -
Räk- och ostpaj med blandad sallad
70 minuter -
Varm fruktsallad under marängtäcke
15 minuter -
Grillade lammspett med tomat- och olivsalsa
35 minuter -
Fläskkarréspett i örtmarinad
40 minuter -
Grillad majs med hickorysmör
30 minuter -
Pepparrubb till biff, entrecote
10 minuter -
Örtrubb till kyckling, lamm, fisk
10 minuter -
Grillat sidfläsk med fikon
45 minuter -
Thaiglaze till kyckling, fisk
35 minuter -
Hickoryglaze till kycklingklubbor, fläsk
40 minuter -
Rödvinsmarinad till fläskkarré, kyckling
10 minuter -
Vitvinsmarinad till kyckling, fisk
10 minuter -
Äggkaka med bärkompott
20 minuter -
Fiskgryta med rotfrukter
30 minuter -
Matjesgubbröra i glas
20 minuter