-
Sjömansbiff anno 2006 med vitlökspotatis
30 minuter -
Thaimiddag med kyckling
30 minuter -
Väldressad sallad
-
Fisksoppa i mars med purjolök och champinjoner
30 minuter -
Pariserburgare med vita bönor och väldressad spenatsallad
30 minuter -
Havsspett med citrongräs
-
Rödbets- och äppelsoppa
30 minuter -
Värmande höstgryta
-
Renskavswok med enbär och fullkornsris
30 minuter -
Spenat- och muskotpasta med stekt laxfilé
30 minuter -
Lammfärsgryta med vita bönor och korianderfrön
30 minuter -
Pasta med stekt sparris och svartpeppar
30 minuter -
Buljongkokt spjäll serverat med potatismos, lingon och svartrötter
-
Grillade spjäll med rotsakspytt
-
Vitlöksspjäll med morötter och champinjoner
-
Kycklinglever med rödbetor