-
Biff Rydberg med äggula och dijonsenap
-
Frukt och bär i bubbelvin
-
Rostad färskpotatis i senapsvinägrett till lax
-
Nykokt färskpotatis med citronsmör
-
Färskpotatis med Västerbottensost och löjrom
30 minuter -
Ren- och kycklingsaltimbocca med svartvinbärssky
30 minuter -
Aprikosfalu med fruktcouscous
30 minuter -
Stekta palsternackor med bönsallad och broccolipuré
30 minuter -
Makrillburgare med ägg och potatis
30 minuter -
Fiskbullsspett med limeris och raita
30 minuter -
Kycklingbiffar med örtyoghurt
30 minuter -
Grapefruktsallad
-
Sparrisrisotto med skaldjur
-
Entrecote med rödvinsdragonsås
30 minuter -
Spenatomelett
30 minuter -
GI – Frukt- och nötbomb med kanelkesella