-

Viltkycklinggryta
25 minuter -

Ugnsstekt kalkon på amerikanskt vis
240 minuter -

Ediths fruktkaka från Salzburg
120 minuter -

Champinjonsoppa med kycklingtopping
30 minuter -

Rostade grönsaker med mathavre
30 minuter -

Stekt lax med mangosallad
30 minuter -

Fläskfärsbiffar med kokosnudlar
30 minuter -

Creme caramel med glöggkryddor och stekta clementiner
120 minuter -

Lammköttbullar med citrus och kryddgrönt
35 minuter -

Mammas rödkålssallad
15 minuter -

Skinkröra med senap och kryddgrönt
20 minuter -

Halländsk långkål på mitt vis
40 minuter -

Rökiga glacerade revbensspjäll
120 minuter -

Friterad strömming med senapskräm
35 minuter -

Inlagd sill med pepparrot och gurka
25 minuter -

Pocherade ägg med löjrom
25 minuter