-
Apelsinkompott med passionsfrukt och myntakräm
-
Halstrad rödingfilé med blomkålspuré
-
Räk- och laxsallad med picklad rödlök
-
Bandnudlar med saffranssås
-
Linssallad med aprikoser
-
Sjömansbiff anno 2006 med vitlökspotatis
30 minuter -
Thaimiddag med kyckling
30 minuter -
Väldressad sallad
-
Fisksoppa i mars med purjolök och champinjoner
30 minuter -
Pariserburgare med vita bönor och väldressad spenatsallad
30 minuter -
Havsspett med citrongräs
-
Rödbets- och äppelsoppa
30 minuter -
Värmande höstgryta
-
Renskavswok med enbär och fullkornsris
30 minuter -
Spenat- och muskotpasta med stekt laxfilé
30 minuter -
Lammfärsgryta med vita bönor och korianderfrön
30 minuter