-
Kryddiga köttbullar med lingonsalsa
35 minuter -
Kokt torsk med bönor och gräddajvar
30 minuter -
Kycklinglever med pasta
30 minuter -
Lammfärsbiffar med mintärter och ris
30 minuter -
Kokosplättar med dadelsalsa
30 minuter -
Rysslimpa med fil och russin
60 minuter -
Stekt bogfläsk med potatisbullar
15 minuter -
Baconlindad kyckling med kantarellpasta
30 minuter -
Kokta majskolvar med avokadoröra
30 minuter -
Halstrad gös med bacon och smörsås
40 minuter -
Liten svampsoppa med västerbottensost
15 minuter -
Varmrökt makrill med oststuvad kål
30 minuter -
Karins köttfärssås med grekisk smak
30 minuter -
Potatistoppad färs
30 minuter -
Tomat- och kalkonspett
30 minuter -
Vaniljglass med två tillbehör
20 minuter