-
Krämig quorngryta med äpple
30 minuter -
Tapastallrik med pecorinoost och fyllda minipaprikor
15 minuter -
Grunddeg småkakor
15 minuter -
Enrisrökt sidfläsk med glödbakad selleri
120 minuter -
Fransk kycklinggryta med rotfrukter
55 minuter -
Rökt sik med rödbetor
30 minuter -
Helgrillad rostasfilé med sparris, sallad och parmesankräm
50 minuter -
Pastagratäng med kyckling
45 minuter -
Höstsallad med kyckling och betor
30 minuter -
Tarte Tatin med smetana
30 minuter -
Balsamlamm med bönsallad
40 minuter -
Tekakor med potatis
120 minuter -
Lime- och rosmarinkryddad morotssoppa med frasig croissant
60 minuter -
Ljummen sallad med pepparrostat fläsk och vitlök
60 minuter -
Vild pastasås med dragontomater
30 minuter -
Lertallrikasill med kapris
30 minuter