-

Potatissallad med kapris- och ansjovisdressing
30 minuter -

Lax i ugn med hollandaise och syrad fänkålssallad
60 minuter -

Dillslungad rädissallad med citron
10 minuter -

Midsommarbröd med kryddost
40 minuter -

Gratinerade Minipizzor
25 minuter -

Dragonspäckad kotlettrad
-

Spenatbaconkyckling med bandpasta
30 minuter -

Grillade kycklinglår med grönskande potatissallad
40 minuter -

Utbankad kycklingfilé med citronsmör och sparris
20 minuter -

Kycklingbröstfilé med riven ost & soltorkade tomater och vårsallad
40 minuter -

Tacoben med böndippa
40 minuter -

Grillad kyckling med krispig vitlök & rosmarinpotatis
40 minuter -

Asiatisk laksa soppa
25 minuter -

Stor ugnsklar Gårdskyckling med citronsås och haricots verts
120 minuter -

Grillade kryddmarinerade kycklingben med krämig majsröra och bacon
50 minuter -

Minipajer med kryddig färs
50 minuter