-

Ingefärsglaserade revbensspjäll
-

Rödbetssallad med pepparrotsvinägrett
45 minuter -

Svartrotssallad med rostade hasselnötter
30 minuter -

Kryddkokt julskinka med ingefärsgriljering
-

Currysill med äpple
10 minuter -

Enbärssill med citron
10 minuter -

Äggsallad på sked med räkor och löjrom
20 minuter -

Gravad lax på lingon och akvavit
-

Kuvertbröd med vört
20 minuter -

Pepparkakskex med pumpakärnor
20 minuter -

Glöggsangria med granatäpple
10 minuter -

Choklad- och pistagekola
30 minuter -

Valrhonafudge i fin presentask
30 minuter -

Äppeldryck med ingefära, kanel och kardemumma
15 minuter -

Fruktkaka med nötter
30 minuter -

Pepparkakor fyllda med chokladtryffel
25 minuter