-

Kokt kall makrill med gott garnityr
30 minuter -

Fiskragu i thaicurry med rotsaksstrimlor
30 minuter -

Gurksallad med citron
15 minuter -

Glasspaj med frukt och bär
30 minuter -

Hasselnötsglass med bränt socker
30 minuter -

Korvpuckar med tomatsalsa
30 minuter -

Dragonglaserad rimmad kyckling med pepparrotsärtpuré
120 minuter -

Medelhavsragu på strimlat fläskkött
30 minuter -

Dadelgodis med pistasch
30 minuter -

Grönsaksbulgur med kycklingspett
40 minuter -

Kycklingfilé i lätt sällskap
25 minuter -

Radiokaka
40 minuter -

Värmlandskorv med kumminkålrot
30 minuter -

Lammfilé på spett med rotpytt
55 minuter -

Gurk- och krassesnibbar
30 minuter -

Pannkaks- och plättsmet
30 minuter