-

Hickoryglaze till kycklingklubbor, fläsk
40 minuter -

Rödvinsmarinad till fläskkarré, kyckling
10 minuter -

Vitvinsmarinad till kyckling, fisk
10 minuter -

Äggkaka med bärkompott
20 minuter -

Fiskgryta med rotfrukter
30 minuter -

Matjesgubbröra i glas
20 minuter -

Vispad hallonsorbet med maränger och grädde
45 minuter -

Medelhavsspagetti med bönsalsa
15 minuter -

Bondomelett med kassler
20 minuter -

Sommarkål med färssås
20 minuter -

Snabb fiskpanna med fläsk och potatis
20 minuter -

Jordgubbar med chilimarinad
20 minuter -

Kryddig korv på baconstekt banan
30 minuter -

Afrikasallad med lufttorkat kött
30 minuter -

Amarulashake med vaniljglass
5 minuter -

Strutsrostbiff på friterad sötpotatis
60 minuter