-

Stekt torskrygg med purjo och fläsk
35 minuter -

Marinerade clementiner med mandelgrädde
20 minuter -

Gustafssons paté med grönpeppar och bacon
120 minuter -

Honungsglaserade revbensspjäll med ingefära
120 minuter -

Grönsakscouscous med kikärter
30 minuter -

Enebäresill med citron
30 minuter -

Rimmad och inkokt lax med pepparrotssås
90 minuter -

Sallad på brysselkål
25 minuter -

Lousiana sub
20 minuter -

Potatissallad med kycklingklubba
30 minuter -

Viltskavpanna med tagliatelle
20 minuter -

Grekisk köttfärslimpa
65 minuter -

Fläskkotletter med matig äppelsallad
30 minuter -

Kycklingburgarfat med goda tillbehör
30 minuter -

Blomkålssoppa med varm ostsmörgås
30 minuter -

Arroz con pollo