-

Laxgratäng med kräftsås
-

Romröra, örtröra och ädeloströra
-

Räk- och chiligryta med rajta
30 minuter -

Sesamstekt lax med citron- och gurkcreme
30 minuter -

Fyllda färsbollar med papaya- och koriandersalsa
30 minuter -

Kyckling med fullkornsris
30 minuter -

Kasslergratäng med tomat, squash och purjo
30 minuter -

Ugnsfisk med fänkål, salladslök och lime
30 minuter -

Färssoppa med ajvar och bönor
30 minuter -

Texmexsoppgryta
30 minuter -

Timjandoftande gratäng
-

Modifierad kålpudding
-

Ostomelett med champinjon- och spenatstuvning
30 minuter -

Strimlad karré med grönsallad och lökmarmelad
30 minuter -

Fläskfilé med saffranspasta och örtparmesan
-

Tomatsoppa med fylld bagel