-

Löjrom serverad med färskpotatis, gräddfilsgelé, brynt smör och friterad lök
-

Sillsallad à la Regine
-

Gyllene rårakor med romröra
30 minuter -

Penne all’amatriciana
30 minuter -

Grönsaksbakelse med chèvre
-

Lammfärsbiffar med bönsallad
30 minuter -

Zucchinisoppa med parmesan
-

Varm auberginesallad med rödlök, tomat och kapris
-

Lammfärsspett med mangosallad
-

Chokladmousse med färska bär
-

Biff Rydberg med äggula och dijonsenap
-

Frukt och bär i bubbelvin
-

Rostad färskpotatis i senapsvinägrett till lax
-

Nykokt färskpotatis med citronsmör
-

Färskpotatis med Västerbottensost och löjrom
30 minuter -

Ren- och kycklingsaltimbocca med svartvinbärssky
30 minuter