-

Falukorv med kinakål
30 minuter -

Fläskkotletter med bönratatouille
30 minuter -

Marinerat ankbröst serverat med ägg, nudlar och buljong
90 minuter -

Lammkotletter med ugnsgrönsaker
120 minuter -

Havskräftor örtgratinerade
20 minuter -

Havets frukter med tomatsås och pasta
20 minuter -

Reninnanlår med lingonsky och svartrotskaka
120 minuter -

Småplock med löjrom och rökt sik
40 minuter -

Friterad strömmingsfilé med hummusremoulad
25 minuter -

Lingonsalsa till minikroppkakor
15 minuter -

Heta tacotubs ?med quorn
-

Ceviche på Vänerlax med lime och chili
15 minuter -

Curryhalstrad gös med potatismos
45 minuter -

Lakepaté med löjromssås och balsamicosirap
80 minuter -

Alberts carpaccio på tunnskivade abborrfiléer
-

Marinerad gös med gul och röd tomatsallad