-

Marinerad manchego med rosépeppar
-

Tinto de Verano – välkomstdrink
-

Nyttiga havremuffins på Ingrids vis
-

Ugnsbakad choklad med vaniljkräm, hallon och pistagenötter
-

Kalvrostbiff med kalvkorv, vit sparris ramslökskräm och citronsky
-

Löjrom serverad med färskpotatis, gräddfilsgelé, brynt smör och friterad lök
-

Sillsallad à la Regine
-

Gyllene rårakor med romröra
30 minuter -

Penne all’amatriciana
30 minuter -

Grönsaksbakelse med chèvre
-

Lammfärsbiffar med bönsallad
30 minuter -

Zucchinisoppa med parmesan
-

Varm auberginesallad med rödlök, tomat och kapris
-

Lammfärsspett med mangosallad
-

Chokladmousse med färska bär
-

Biff Rydberg med äggula och dijonsenap